Academic Singles test och recensioner

Helhetsbetyg
4.3/5.0
Kommunikation
Matchningssystem
Mobil användbarhet
Registrering
Support
Villkor


Academic Singles är den perfekta dejtingtjänsten för singlar som söker ett seriöst förhållande eller drömmer om att gifta sig. Miljontals registrerade medlemmar runtom i världen använder Academic Singles. Academic Singles har ett särskilt framgångsrikt personlighetstest som kommer med en unik framgångsgaranti.

Besök Academic Singles hemsida >>


Academic Singles Kommunikation

Helhetsbetyg
E-post
Chattfunktioner
Videochatt
Academic Singles erbjuder en rad utmärkta kommunikationsvägar. Dessa kan medlemmarna använda. En omfattande e-post funktion tillåter ett snabbt utbyte. Det går inte att videochatta och det inte finns en chatfunktion. Möjligheten att kommunicera på Academic Singles är tillräckligt stor och innehåller allt du behöver.

Academic Singles Matchningssystem

Helhetsbetyg
Personlighetstest
Profilmatchning
Profilbesökare
Blockera användare
Matchningen av profiler hos Academic Singles är jättebra Personlighetstestet är effektivt. Academic Singles matchar väldigt noggrant utifrån det här testet samt utifrån särskilda profilkriterier. Du kan se vem som har besökt din profil, och så har du möjligheten att blockera oönskade medlemmar från att ta kontakt. Totalt sett är systemet för att matcha partners hos Academic Singles effektivt och mycket bra.

Academic Singles Sökfunktioner

Helhetsbetyg
Bildsök
Nyckelordssökning
Online-nu sökning
Sök profilens kriterier
Visa nya medlemmar
Möjligheten att aktivt kunna söka är mycket bra. Man kan inte söka utefter specifika profilbilder på grund av säkerhets- och integritetspolicyn. Du kan inte heller söka med hjälp av nyckelord. Academic Singles låter dig inte heller söka efter vem som är online. Däremot går det att filtrera sökningar efter vissa kriterier. Academic Singles har allt som behövs för att framgångsrikt kunna leta efter passande profiler.

Academic Singles Mobilanvändning

Helhetsbetyg
Mobil användbarhet
App användbarhet
Android app
Iphone app
Academic Singles mobilvänliga webbsida får lätt fyra stjärnor utav fem medan appen får fem stjärnor. Appen finns på Android och iOS. Mobilvänligheten är ett stort plus. Det gör det både enkelt och bekvämt att använda Academic Singles.

Academic Singles Användbarhet

Helhetsbetyg
Facebook Anmeldung
Registreringslätthet
Enkel användning
Det är lätt att registrera sig hos Academic Singles även om det inte går att registrera sig via Facebook. Det tar inte alls mycket tid att registrera sig och skapa en profil då personlighetstestet är mycket exakt. Att använda Academic Singles webbsida är enkelt vilket gör att allt från professionella individer till äldre människor använder tjänsten!

Academic Singles Popularitet

Helhetsbetyg
Facebook Seite
Man/kvinna ratio 51/49
Huvudsakliga åldersgrupp 35-55
Academic Singles är en stor plattform. Dess popularitet visar att många använder tjänsten och är nöjda med det som erbjuds. Ration mellan män och kvinnor är 20:50 och profilkvaliteten hyllas av medlemmarna. De flesta medlemmar är mellan 35-55 år gamla. Academic Singles är en bra dejtingwebbsida. Den är populär och erbjuder ett brett åldersband.

Academic Singles Support

Helhetsbetyg
FAQ
E-post/Kontaktformulär
Telefon
Användbara artiklar
Forum
Academic Singles ger ett bra kundstöd. En välutvecklad och bra FAQ sida har svar på de flesta frågor. Personlig support via e-post eller kontaktformulär finns också att få. Kundtjänst via telefon eller ett kundforum erbjuds ej och inte heller några artiklar med tips och råd. Academic Singles får ett helt okej betyg från mig när det kommer till kundtjänsten.

Academic Singles Villkor

Helhetsbetyg
Gratiserbjudande
Högsta pris 449,00 SEK
Lägsta pris 199,00 SEK
Gratis testperiod 0
Månatlig plan
När det gäller priser och avbokningsvillkor så är Academic Singles mycket bra. Tjänsten erbjuder ett medelklasspris. Möjligheten att få ett gratis och permanent medlemskap med färre funktioner finns också. Academic Singles har ingen pröva-på-period och är inte heller den billigaste tjänsten som finns men det som erbjuds är av hög kvalitet. I slutändan är det en mycket generös tjänst.

Academic Singles sammanfattning

Academic Singles Screenshot

Academic Singles är ett utmärkt alternativ för singlar som letar efter en seriös relation eller ett framtida giftemål. Kommunikationsalternativen är bra. Systemet för att para ihop folk är sofistikerat. Man kan snabbt och enkelt använda mobilen för att nå Academic Singles tjänster. Registrering och profilupplägg går snabbt och enkelt. Academic Singles är populärt och kundservicen optimal. Academic Singles är inte det billigaste på marknaden men är en generös tjänst. Man kan lätt att säga att Academic Singles är en tjänst som rekommenderas åt de singlar som letar efter en långsiktig partner.

Hittills finns inga omdömen för Academic Singles . Bli först med att skriva ett omdöme!